Kapcsolat

Tel: +3654500105

Mobil: +36309251298
E-mail: kerfu2000@gmail.com 

 
Nyitvatartás:
hétfőtöl-péntekig: 7.00 - 17.00
szombat: 7.00 - 13.00
vasárnap: Zárva

ÚJ Ház tagság

 

Új Ház Centrum hálózat


A KER-FU 2000 Kft. is tagja Magyarország meghatározó építőanyag-kereskedelmi hálózatának, az Új Ház Centrumnak!
 
Egy építkezés vagy felújítás gondos előkészítést, tervezést, költségszámítást igényel. Olyan döntések sorát kell ez idő alatt meghozni, melyek hosszú évekre, évtizedekre szólnak. Nagyobb építkezés vagy teljes körű felújítás előtt éppen ezért érdemes előre gondolkodni: térképezzük fel a lehetőségeinket és közben tartsunk be néhány egyszerű szabályt!


Amennyiben okosan, lépésről-lépésre haladunk, sokkal könnyebben megvalósíthatjuk álmaink otthonát, mintsem azt előtte gondoltuk volna. Tartsuk szem előtt, hogy csakis kifogástalan minőségű, kedvező ár-értékarányú építőanyagokat válasszunk, és megbízható szakértőktől kérjünk tanácsot. Az újHÁZ Centrum építőanyag-kereskedelmi hálózat telephelyein mindez egyszerre teljesülhet.


Építse vagy újítsa fel velünk otthonát!


Miért érdemes az újHÁZ Centrum mellett döntenie? A válasz egyetlen szó: bizalom.


⦁ Minőségi építőanyagok, két évtizedes szakértelem
⦁ Kedvező ár-érték arány
⦁ Szakértelem
⦁ Tervezhetőség
⦁ Megbízhatóság
Bízzon egy olyan vállalatban, amely több mint másfél évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik!
Bízzon több mint 80 telephelyünkben, amelyeknek mindegyike magyar tulajdonban van, és amelyekben segítőkész, nagy szakértelemmel rendelkező kollégák segítik döntésében!
Bízzon átfogó kínálatunkban, az ismert gyártók minőségi termékeiben, valamint kedvező árainkban és folyamatos akcióinkban!
És nem utolsó sorban bízzon egy olyan építőanyag kereskedelmi hálózatban, amelyet egy független szakemberekből álló zsűri az elmúlt 8 évben a MagyarBrands és a Business Superbrands díjakkal tüntetett ki.
Amennyiben építkezés, felújítás előtt áll, és olyan építőanyag-kereskedést keres, ahol az alapoktól a tetőig mindent egy helyen megtalál, kerülje el a felesleges köröket!
Forduljon hozzánk!
újHÁZ Centrum, az építőanyagok forrása